Le Papillon Kindercoaching

Van Rups naar Vlinder

Over mij

Een tik op mijn handen met een liniaal van de hoofdonderwijzer, gaf mij weer het gevoel niet belangrijk te zijn en vond het zó onterecht. Durfde eindelijk van mezelf af te bijten en het werd gelijk afgestraft. Ik werd een lange tijd gepest door een jongen en was het op een gegeven moment zó beu, dat ik uit de schoolbank stapte en op hem begon te timmeren, alle frustratie kwam eruit.  De hoofdonderwijzer keek alleen naar wat ík deed en de jongen ging vrijuit. Het gevoel van niet belangrijk zijn zette zich door in het middelbare onderwijs. Het had wel diepe sporen bij mij achtergelaten heeft tot ver in mijn leven parten gespeeld. Doordat ik mezelf niet durfde te uiten, mezelf niet goed genoeg vond, ontwikkelde ik een eetstoornis.  Jarenlang heb ik nog aangemodderd alles weggestopt/weggegeten.

En nu is het klaar!

Ik was inmiddels 60 jaar en overpeinsde mijn leven, besloot toen dat ik nu écht goed in de spiegel moest gaan kijken. Ik wilde mezelf op de eerste plaats zetten.

Hoe is het nu?

Toen heb ik allerlei mensen geraadpleegd, zoals reiki, healing, cursussen gevolgd, boeken gelezen, mediteren en yoga. Door terug te gaan naar mijn jeugd, ben ik confrontaties aangegaan en heb ik mezelf leren accepteren. Hierdoor heb ik nu eindelijk het gevoel dat ik ok ben en mag zijn wie ik ben. Er is nu veel energie om nieuwe dingen te leren. Ik loop  niet meer weg voor moeilijke dingen, maar kijk gelijk hoe ik het zelf op kan lossen of ik vraag om hulp.

Als je me zou kennen, zou je weten dat

  • Ik gek op het land Frankrijk, de mensen, het eten, de muziek en de taal ben
  • Ik het belangrijk vind om mezelf te ontwikkelen. Dat ik o.a. de opleidingen Pedagogisch Medewerkster, Nine Star Ki en Kindercoach gedaan heb.
  • Ik ontzettend geniet om in de natuur te zijn en me te verwonderen over de dieren en over hoe mooi alles groeit en bloeit.
  • Ik het heerlijk vind om met mijn vriendinnen op stap te gaan.
  • Ik me graag laat verrassen om dingen te ondernemen.
  • Ik enthousiast, spontaan, energiek, impulsief en nieuwsgierig ben.
  •  Spreekt het je aan?  Schrijf je dan in …..
Chat openen
Heeft u een vraag?
Welkom bij Le Papillon Kindercoaching
Hoi, ik ben Janny, waar kan ik u mee helpen?